Mirel Albon prefațează meciul cu FC Rosengård

Olimpia Cluj întâlnește astăzi FC Rosengård în meciul tur al 16-imilor UEFA Women’s Champions League, de la ora 16:30 pe Cluj Arena. Ieri lotul echipei a efectuat antrenamentul oficial pe stadion, urmat de conferința de presă, unde antrenorul Mirel Albon a prefațat partida contra echipei suedeze. 

mirel-albon-olimpia-cluj

”Olimpia joacă din nou cu una din forțele fotbalului feminin european, Rosengård este un club de mare tradiție din Suedia, cu foarte multe titluri, iar obiectivul anual este accederea cel puțin în semifinalele Champions League. Au în lot jucătoare de foarte mare valoare, cu foarte mare experiență, dar sper că elanul, entuziasmul și dorința de afirmare a jucătoarelor noastre să învingă valoarea și experiența jucătoarelor din Suedia.

Rosengård are jucătoare din naționala Suediei, Germaniei, Statelor Unite, Canadei, Australiei etc, însă cred că și noi am acumulat experiență la nivel de Champions League, la nivel internațional. Avem multe jucătoare la echipa națională și sper ca această experiență să ne ofere șansa de a ne lupta de la egal la egal cu adversara noastră și, de ce nu, să obținem un rezultat pozitiv.

Avem câteva probleme de lot, cea mai veche și cea mai mare este indisponibilitatea Ștefaniei Vătafu. Încă trag speranțe că va fi recuperată pentru meciul retur, dar șansele sunt foarte mici în contextul în care nu a reluat nici alergarea. Au mai fost în aceste zile câteva probleme medicale, însă s-au rezolvat, tot lotul a efectuat ultimul antrenament la capacitate maximă” a declarat antrenorul Mirel Albon.

__

Foto: Gábor István-Gábor

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.