Maria Neacșu completează lotul ”U” Olimpiei Cluj

Maria Neacșu de la CSȘ Târgoviște, împrumutată sezonul trecut la CFR Timișoara, este ultima jucătoare care se alătură lotului ”U” Olimpiei Cluj înainte de UEFA Women’s Champions League. 

maria-neacsu

Maria împlinește anul acesta 19 ani, este din București și a început fotbalul la echipa de băieți Arsenal Sport. La 14 ani a făcut trecerea la fotbalul feminin, legitimându-se la CSȘ Târgoviște. Are multiple selecții la Naționala U19 a României, dar și la Naționala de senioare, fiind o jucătoare de perspectivă convocată doi ani la rând pentru Balaton Cup. 

„Sunt foarte mândră că am ajuns să fac parte din lotul ”U” Olimpiei Cluj. Este o realizare mare pentru cariera mea, o trecere foarte importantă la campioana ultimelor opt sezoane, sper să demonstrez aici și să ajut echipa în toate meciurile” a spus Maria Neacșu. 

maria-neacsu2

„Pot să spun despre transferul Mariei Neacșu ca a fost ultimul pentru aceasta fază a grupelor de UEFA Women’s Champions League. Vreau să-i mulțumesc în primul rând domnului profesor Mihai Tătăranu de la CSȘ Târgoviște, care a format-o și a instruit-o până la această vârstă și care a acceptat să o transferăm la Cluj. Maria este un mijlocaș de creație care, prin talentul ei și printr-o muncă susținută în cadrul clubului  nostru, poate deveni o soluție pentru viitoarele campanii, atât în campionat, cât și în cupele europene. Am trecut-o inclusiv pe lista UEFA din acest an, care are ca termen data de 31 iulie, și sper ca treptat să se acomodeze cu stilul nostru și mai ales cu mentalitatea noastră. Sunt convins că fetele o vor ajuta să se integreze cât mai rapid” a declarat președintele clubului Alin Cioban. 

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.