Liga 1 Feminin: Olimpia 2 Cluj-Napoca – Ladies Târgu Mureș 7- 0

Echipa a doua a clubului, formata in acest retur de sezon exclusiv din junioare nascute intre anii 2000 si 2003, a debutat duminica in compania echipei Ladies Targu Mures intr-o formula noua, atat pe banca tehnica cat si in teren.
Astfel, Teodor Papuc si Alina Moraru aflati la primul meci pe banca Olimpiei, au reusit o victorie necesara in primul rand pentru moralul olimpicelor mici, dar si pentru parintii prezenti intr-un numar mare in tribuna.
A fost si un duel in familie, intre Andras Szekely antrenorul echipei Ladies si fiica acestuia, Kincso Szekely, jucatoare in cadrul clubului Olimpia Cluj Napoca si asa cum le sta bine copiilor
sa-si depaseasca parintii, Kincso a iesit invingatoare.
Au ajutat-o si colegele ei, remarcand ca Mirea Roxana a marcat primul gol pentru Olimpia chiar la primul meci oficial in campionatul Romaniei, iar Edvina Ciontos, Vicze Noemi si Titu Gabriela pot nota si ele in agenda personala: “victorie la debut“.

FB_IMG_1489401700728

Remarcatele partidei sunt totusi jucatoarele cu mai mare experienta in Liga 1 si trebuie sa apreciem efortul constant al Ralucai Borodi precum si siguranta data de linia defensiva formata din Daiana Muresan, Adela Iosif, Bianca Borcean si Denisa Bularca.
Aportul ofensiv a fost asigurat ca de obicei de Flaviana Negrea, sustinuta excelent in banda stanga de Motioc India si in repriza a doua de Rusu Adelina .
Forma echipei nu face decat sa ne bucure si sa ne oferea linistea necesara pregatirii duelurilor cu celelalte echipe din Liga 1.
Media de vârsta a primului „11” trimis în teren de antrenorii echipei a fost de 15 ani, 9 luni si 26 de zile aceasta scazând si mai mult dupa efectuarea celor 5 inlocuiri.

FB_IMG_1489401717217

Caseta tehnica a partidei a consemnat urmatoarele date

Olimpia 2 Cluj-Napoca – Ladies Targu Mures 7-0 (1-0)
Au marcat: Roxana Mirea (34′ pen), Flaviana Negrea (49′, 67′, 78′), Adelina Rusu (70′, 87′), Daniela Mates (74′)

Olimpia 2 Cluj-Napoca: Szidonia Salamon (68′ Iuhos Lorena) – Bianca Borcean (46′ Edvina Ciontos), Adela Iosif, Daiana Muresan, Denisa Bularca (46′ Adelina Rusu) – Kincso Szekely (68′ Gabriela Titu), Raluca Borodi, Roxana Mirea – Daniela Mates, Flaviana Negrea, India Motioc (74′ Noemi Vincze)
Antrenori: Teodor Papuc, Alina Moraru

Ladies Targu Mures: Stefana Horvath, Renata Lungu, Dorotha, Emoke Soo, Barbara Cseke (46′ Laura Nagy), Krisztina Nagy, Andrea Golea, Eszter Fulop, Evelin Toth (84′ Beatrice Gabor), Timea Farkas (75′ Evodia Majai), Helga Berki
Andrenor: Andras Szekely

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.