Junioarele Olimpiei Cluj confirmă

Junioarele Olimpiei Cluj continuă să confime și să fie selecționate constant la reprezentativele României. La sfârșit de martie avem parte de mai multe acțiuni internaționale, la care nu mai puțin de 19 olimpice au fost convocate.

romania u19-kuban-spring

Under 17 – Turul de Elită al Campionatului European, ultima fază preliminară dinaintea turneului final din Lituania. Tricolorele vor întâlni Olanda (gazdă), Belgia și Portugalia în perioada 23-29 martie. În total sunt șapte grupe, la turneul final calificându-se doar câștigătoarele acestora, care se alătură Lituaniei. Olimpicele convocate pentru această acțiune sunt Adela Iosif, Adelina Rusu, Ioana Bălăceanu, Roxana Mirea, Flaviana Negrea și Edvina Ciontoș.

Under 15 – Gallini Cup este unul dintre cele mai prestigioase turnee de fotbal dedicate juniorilor, la care participă anual peste 50 de echipe. Turneul se desfășoară în Italia, la Pordenone. Tricolorele își vor măsura forțele cu echipele U17 ale cluburilor UPC Tavagnacco și Hellas Verona. Olimpicele convocate sunt Sara Câmpean, Kincső Székely, Noémi Vincze, Diana Gomoi, Alexandra Smeu, Florentina Iancu și Adina Borodi.

În ultima săptămână s-a desfășurat în Rusia turneul amical Kuban Spring, dedicat echipelor Under 19. România a întâlnit Coreea de Nord, Rusia și Iran. De la Olimpia Cluj au fost convocate pentru acest turneu Szidónia Salamon, Daniela Mateș, Melinda Nagy, Daiana Mureșan, Oana Negrea și Raluca Borodi.

__

Foto: rfs.ru

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.