Jucătoarele Olimpiei vor să se facă antrenoare

În perioada 21 – 26 aprilie 2015 va avea loc la Mogoșoaia turneul de dezvoltare UEFA  pentru fete U16.

Cu acest prilej se va organiza primul curs de licență UEFA B pentru antrenoare, curs ce face parte dintr-un proiect pilot inițiat de UEFA și implementat în colaborare cu Federația Română de Fotbal, având ca scop dezvoltarea fotbalului feminin.

Cinci jucătoare și un membru din staff-ul Olimpiei au fost selectate pentru a participa la acest curs, în urma analizării de către organizatori a CV-urilor depuse. Este vorba de: Bâtea Mara, Bortan Ioana, Corduneanu Andreea, Giurgiu Adina și Vătafu Ștefania și respectiv Iacobiță Gabriela.

Pe lângă jucătoarele Olimpiei, la acest curs vor participa în total 20 de fete din diferite județe: Barau Andreea, Codrea Irina, Codrea Florica, Dumitrache Oana, Havristiuc Lidia, Ilas Georgiana, Mate Tunde, Meleaca Lucica, Radu Niculina, Sandu Georgeta, Sandu Bianca, Stan Alexandra, Terteleac Ana Maria și Ungureanu Dobre Aurora.

Cursul va fi împărțit în 3 module, primul dintre ele având loc în perioada mai sus menționată, candidatele urmând să fie instruite de lectori cu experiență din cadrul Școlii federale de antrenori, personalități importante din fotbalul feminin românesc și instructori delegați de UEFA.

Cursul se va finaliza în 11-12 ianuarie 2016, atunci când vor avea loc examenele finale, după ce candidatele vor trece de cele 3 module:

Modulul I : 21-26 aprilie 2015

Modulul II: 17-21 august 2015

Modulul III: 16-20 noiembrie 2015.

 

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.