Înfrângere în extremis în cel de-al 2-lea meci amical cu Moldova

Astazi de la ora 11:00 la Vadul lui Voda, pe terenul sintetic al Bazei de antrenament a Federatiei Moldovei de Fotbal, Olimpia UT Cluj-Napoca a pierdut cel de-al doilea meci amical jucat impotriva Nationalei Moldovei de Fotbal Feminin cu scorul de 3-2 (2-1).

Daca in primul meci, moldovencele au parut un adversar usor, in meciul de astazi au praticat un joc dur, surprinzand echipa noastra si ajungand astfel  sa conduca cu 2-0 prin dubla Evgheniei Miron din minutele 18′ si 21′.

Pana la finalul primei reprize ocaziile au curs de ambele parti, insa doar golul care a redus diferenta in minutul 39′ de Rahela Gangal s-a materializat.

La finalul primei reprize olimpicele au ramas in inferioritate numerica, Mihaela Ciolacu fiind eliminata in minutul 44′ in urma unei semnalizari a arbitrului asistent Maria Spinu.

In repriza a 2-a, jocul a fost, din pacate, marcat de deciziile arbitrului care a acordat mai multe sanctiuni tehnice si disciplinare eronate, in consecinta, Olimpia ramanand sa joace in 9 jucatoare din minutul 72′ dupa eliminarea Andreei Corduneanu ( primirea a doua avertismente in cursul aceluiasi joc; minutele 63′ si 72′).

Pana la finalul jocului, desi fiind in inferioritate numerica, cujencele au dominat jocul, tot ele avand si ocaziile importante, insa s-a mai inscris doar un gol prin Alexandra Lunca in minutul 66′.

Olimpia : Darle (Boanda 46′) – Negrea (Moraru 46′), Corniciuc, Ambrosie (Meluta 46′), Giurgiu (Nagy 85′) – Ciolacu, Manie, Vatafu – Gangal (Ciobanu 90′), Indrei (Corduneanu 46′), Lunca

Moldova : Zatusevscaia- Prisacari, Cusinova, Cerescu,  Miron – Andone (Vasilica 74′), Colesnicenco,  Chiper, Toma -Vutcariov ( Cernalevscaia 73′, Baltaga 86), Caraman

Cartonase galbene : Giurgiu (16), Toma (30), Andone (45), Corduneanu (64), Prisăcari (81)

Cartonașe roșii: Ciolacu (44), Corduneanu (2 avertismente 63′ si 72′)

La finalul jocului, antrenorul Olimpiei, Mirel Albon a declarat :

„Consider ca acest joc a fost un test foarte util pentru echipa noastra. Am incercat sa integram in joc o parte din jucatoarele tinere, unele din ele reusind chiar sa intre in ritmul primei echipe. Ma bucura foarte mult atitudinea jucatoarelor cu experienta care, chiar si atunci cand au evoluat in inferioritate numerica, fara 2 jucatoare importante, si avand coechipiere in teren de 15-16 ani, au avut o atitudine si o mentalitate de exceptie.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.