Final de sezon încheiat cu o victorie

Duminică, 24 Mai 2015, de la ora 11:00 Olimpia a jucat ultimul meci din campionat, acasă la vice-campioana ASA Târgu Mureş.

Fiind deja campioane, pentru clujence acest meci a fost ca şi un meci de pregătire pentru UEFA Women’s Champions League, un meci pe care l-au câştigat fără probleme.

Partida a fost echilibrată, cu ocazii de ambele părţi, scorul fiind 0-0 pe tabelă şi 6-2 la ocazii pentru Olimpia până la pauză.

Clujencele însă, au avut răbdare, nu au intrat în jocul dur şi pe contre al mureşencelor şi au reuşit în cele din urmă să deschidă scorul prin Mihaela Ciolacu în minutul 55 printr-un şut cu latul la colţul lung, după ce a scăpat singură cu portarul Părăluţă.

După descătuşarea din minutul 55, Olimpia a mai înscris două goluri, prin dubla Andreei Voicu din minutele 66′ şi 90+2′, ajungând astfel la doar 2 goluri de golgeter-ul acestui sezon, Alexandra Lunca (32 goluri), care este tot de la Olimpia.

Olimpia UT Cluj-Napoca: Ganea (Boandă 80′)- Corduneanu (Popa 57′), Olar (Moraru 87′), Meluţă (Desmerean 46′), Giurgiu – Vătafu, Ciolacu, Bortan(Carp 71′) –  Bâtea, Lunca, Voicu.

ASA Târgu Mureş: Părăluţă (Bertea 76′) – Boroş A., Jahn, Barabaşi – Roca (Kopaksi 53′), Sarosi (Tamas 87′), Goder, Sandu (Boros M. 54′), Gorea – Meleacă, Sinka (Toth 71′).

Au marcat: Ciolacu (55′), Voicu (66′, 90+2′)

Tot duminică, 24 mai, echipa a doua a Olimpiei a remizat în deplasare(2-2) cu Independenţa Baia Mare, în meciul din etapa a IV-a din play-off-ul Ligii I, Seria I.

Olimpia II UT Cluj-Napoca: Dârle – Mateş, Deac, Nagy, Boboc – Borodi, Mureşan (Jiurjiu D. 65′), Rus – Negrea (Jiurjiu N. 85′), Rusu (Iosif 78′), Ciobanu.

Independenţa Baia-Mare: Szoke – Cîmpan, Codre F., Zsiga, Hofman – Pteanc, Câmpan C., Pop A., Marian – Pop D. Dănila.

Au marcat: Nagy (10′, 75′), Marian (25′), Dănila (36′).

În următoarea perioadă, Olimpia mai are de disputat un singur meci, şi anume finala Cupei României.

În finală, Olimpia va întâlni, cel mai probabil, finalista de anul trecut, ASA Târgu Mureş, după ce aceasta din urmă va disputa meciul din semifinală împotriva echipei din Bucureşti, Fair Play în 27 mai.

Finala Cupei României a fost stabilită să se joace pe 3 iunie, pe stadionul Gloria din Bistriţa Năsăud, de la ora 17:00.

Olimpia II mai are de disputat ultimele două meciuri din play-off-ul Ligii I: acasă cu Viitorul Reghin – Sâmbătă, 30 mai, de la ora 11:00, la Baza Sportivă Ardealul şi în deplasare la Odorheiu Secuiesc în 6 iunie.

Însă, până la ultimele meciuri oficiale, jucătoarele Olimpiei vor participa în calitate de voluntare la cel mai important eveniment sportiv destinat fetelor sub 14 ani organizat anul acesta în premieră în România.

Programul “ Live your goals “ adresat fetelor sub 14 ani susţinut de FIFA şi FRF va debuta în România la Cluj Napoca !

Astfel, pentru a sărbători împreună Ziua Internaţională a Copilului te invităm Duminică 31 Mai, începând cu ora 10 la Baza Sportivă Unirea din Mănăştur !

Te vor ajuta să participi la concursurile pregătite special pentru tine, jucătoare din Echipa Naţională de Fotbal Feminin a României !

Ştefania Vătafu, desemnată cea mai bună jucătoare de fotbal a României în anul 2015, precum şi Ioana Bortan, Căpitanul echipei Olimpia Cluj-Napoca îţi vor înmâna personal premiile şi diplomele puse în joc !

Aşadar, dacă ai sub 14 ani şi doreşti să te distrezi alături de familia FOTBALULUI FEMININ, te aşteptăm la Baza Sportivă Unirea din Mănăştur !

 

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.