Eveniment unic în istoria fotbalului!

Luni, 11 mai 2015, la Federația Română de Fotbal s-au tras la sorți partidele din cadrul semifinalelor Cupei României la fotbal feminin.

Rezultatul tragerii la sorți a dus la crearea unui eveniment unic în istoria fotbalului românesc, atât feminin cât și masculin și anume, întâlnirea a două echipe de la același club în faza semifinalelor Cupei României.

Este vorba, bineînțeles, de deținătoarea trofeului, care a reușit să se califice în semifinalele Cupei României fără probleme, dar asta nu reprezintă nici o surpriză pentru cunoscători. Surpriza vine însă de la junioarele Olimpiei, care au crescut foarte mult din punct de vedere valoric, reușind performanța de a se califica și ele în semifinale cu echipa secundă.

Așadar, după ce CFR Cluj și Universitatea Cluj au disputat semifinala la băieți și au trimis o reprezentantă a Clujului în finală, a venit rândul fetelor să mențina standardul ridicat deja stabilit de băieți, urmând ca Olimpia I să joace în semifinale cu Olimpia II.

Data stabilită pentru disputarea partidei este 20 aprilie la Baza Sportivă Unirea – Mănăștur de la ora 17:00.

Odată cu acest eveniment inedit va avea loc și premierea campioanelor, care după meciul de duminică împotriva Real-ului din Craiova, partidă care nu ar trebui să le puna probleme clujencelor, vor deveni campioane pentru a 5-a oară consecutiv, chiar dacă mai au de disputat ultimul meci din play-off-ul Superligii în deplasare împotriva veșnicei rivale, ASA Târgu Mureș, Olimpia având deja un avans de 5 puncte față de ocupanta locului doi.

Festivitatea de premiere va avea loc la finalul partidei din cadrul semifinalelor Cupei României, in 20 mai, campioanele urmând să primeasca medaliile de la un reprezentant al Federației Române de Fotbal.

În cealaltă partidă din cadrul semifinalelor, Fair Play București va primi vizita finalistei de anul trecut, ASA Târgu Mureș, întrucât finalista se va stabili după disputarea unei singure manșe, partida urmând să se dispute pe terenul echipei mai slab clasate.

Așadar, clubul de fotbal feminin, Olimpia UT Cluj-Napoca, invită toți clujenii doritori să participe la acest eveniment unic în istoria fotbalului românesc cât și la premierea Olimpiei pentru câștigarea Titlului de Campioane Naționale pentru a 5-a oară consecutiv.

Până la evenimentul din 20 mai, cele 2 echipe ale Olimpiei au de disputat meciurile din cadrul play-off-ului Superligii, etapa a V-a , respectiv etapa a III-a din cadrul play-off-ului Ligii I.

Partidele vor avea loc duminică, 17 mai de la orele 11:30 Olimpia I cu Real Craiova, iar de la ora 13:30 Olimpia II cu Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, la Baza Sportivă Ardealul (Someșeni, Str Moș Ion Roată).

afis semifinala site

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.