Elena Răduc se alătură Olimpiei Cluj

Elena Răduc este de astăzi jucătoarea Olimpiei Cluj! Originară din comuna Ruginești, județul Vrancea, Elena a fost legitimată prima oară în anul 2014 la FC Oțelul Galați, iar din 2015 a jucat la Navobi Iași.

elena-raduc-olimpia-cluj1

Jucătoarea, care la sfârșitul lunii împlinește 22 de ani, este vicecampioana Superligii cu Navobi Iași în sezonul 2016 – 2017 și a jucat finala Cupei României. De asemenea, din februarie 2017 este și componentă a lotului național de senioare. Elena evoluează pe postul de mijlocaș și va purta la Olimpia Cluj numărul 22.

Am dorit să o transferăm pe Elena încă de acum doi ani, dar abia acum am reușit, datorită amabilității domnului Adrian Ambrosie. Cred ca va avea o carieră frumoasă la Olimpia și cred de asemenea că ne va ajuta în Champions League.  Felul ei de a fi și inteligența nativă o va propulsa cât de curând în fruntea valorilor din fotbalul feminin” a declarat președintele Alin Cioban.

elena-raduc-olimpia-cluj

Mă bucur că am ajuns la Olimpia Cluj și promit să muncesc pentru a dovedi că am valoarea necesară pentru acest club. Sunt sigură că fetele de la Olimpia mă vor ajuta să mă integrez repede și sunt convinsă că și eu, la rândul meu, le voi ajuta în Champions League. Abia aștept să ajung în Austria să mă alătur lotului” spune Elena Răduc.

Elena este deja în drum spre Austria pentru a se alătura lotului în cantonament.

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.