Douăsprezece jucătoare convocate la Naţionala de senioare

Douăsprezece jucătoare de la Olimpia UT Cluj-Napoca au fost convocate la Echipa Națională de senioare.

Reprezentativa feminină a României se pregătește, la Centrul de Fotbal Mogoșoaia, pentru ”dubla” cu Ucraina și Albania din preliminariile EURO 2017.

Pe 22 octombrie, de la ora 19:00, la Lvov, ”tricolorele” vor juca împotriva Ucrainei, iar pe 27 octombrie, de la ora 16:00, la Mogoșoaia, vor întâlni selecționata Albaniei.
Selecţionerul Mirel Albon a convocat pentru aceste acţiuni următoarele jucătoare: Andreea Părăluță (ASA Tg. Mureș), Roxana Oprea (Simacek St. Polten), Maria Ficzay (Medyk Konin), Florentina Olar (Fortuna Hjorring), Anamaria Gorea (ASA Tg. Mureș), Olivia Oprea (USD Levante), iar de la Olimpia – Andreea Corduneanu, Corina Olar, Lidia Havriștiuc, Adina Giurgiu, Beatrice Tărășilă, Mara Bâtea, Andreea Voicu, Ioana Bortan, Mihaela Ciolacu, Ștefania Vătafu, Alexandra Lunca şi Teodora Meluță.
nationala
Până acum, în grupa a 3-a de calificare la EURO 2017, ce va fi găzduit de Olanda, s-a disputat un singur joc: Franța – România 3-0, pe 22 septembrie, la Le Mans. Grupa este formată din Franța, România, Albania, Grecia și Ucraina.
Câștigătoarele celor opt grupe preliminare și cele mai bune 6 echipe de pe locurile secunde se vor califica la turneul final din Olanda. Celelalte două echipe de pe locurile secunde vor disputa un play-off, în octombrie 2016, pentru ultimul loc de la EURO.
Programul Echipei Naţionale de senioare în perioada următoare: 
Grecia – România (27 noiembrie 2015),
România- Franța (8 aprilie 2016),
Albania – România (2 iunie 2016),
România- Ucraina (15 septembrie 2016),
România- Grecia (20 septembrie 2016).

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.