Două victorii clare

Misiune ușoarã pentru jucătoarele Olimpiei în acest final de săptămână. Atât echipa mare cât și Olimpia II au câștigat fără drept de apel în campionat.

Întrucât 10 olimpice sunt convocate la Naționala de senioare pentru partida cu Grecia, meciul dintre Olimpia I și Heniu Prundu Bârgăului s-a disputat în avans, vineri, 20 noiembrie de la ora 14.

Chiar dacă din echipa de bază au lipsit câteva jucătoare importante, care au fost menajate de antrenorul Mirel Albon, clujencele s-au impus în fața echipei din Prundu Bârgăului cu 8 la 0.

În această partidă, Teodora Meluță a înscris primul ei gol pentru prima echipă. Aceasta are doar 16 ani și a fost transferată la Cluj de la CSS Târgoviște la începutul acestui an.

Pentru Olimpia au jucat: Boandă – Desmerean, Olar, Havriștiuc, Meluță – Bortan, Tărășilă, Voicu – Lunca, Carp, Ciolacu.

Au marcat: Meluță (1′), Voicu (5′, 38′), Bortan (18′), Popa (65′), Lunca (88′), Ganea (90′).

Nici junoarele de la Olimpia II nu s-au lăsat mai prejos. Acestea au înscris nu mai puțin de 11 goluri în poarta echipei din Becicherecu Mic, Nuova Mama Mia.

Pentru Olimpia II au jucat: Dârle – Lipotean (Ciobanu 52′), Meluță, Desmerean, David (Chis 62′) – Indrei (Negrea F. 62′), Borodi, Mateș (Zăhan 67′) – Carp (Rusu 67′), Negrea O, Popa.

Au marcat: Popa (4′, 11′, 28′, 34′, 41′, 55′), Negrea O. (15′), Dârle (19′-pen), Carp (24′, 36′), Indrei (45′).

În ambele partide s-a ținut un moment de reculegere în memoria victimelor din clubul Colectiv.

Pentru Olimpia I partida din cadrul Superligii s-a amânat pentru data de 6 decembrie, din cauza acțiunilor Echipei Naționale de Senioare. Echipa a II-a va juca în etapa următoare în deplasare, dar tot în Cluj, pe terenul echipei Olimpic Star, în 29 noiembrie, de la ora 11:00.

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.