Debut victorios în primul meci din UW Champions League 2015-2016

Primul meci din UEFA Women’s Champions League ediția 2015-2016 a adus în fața „Olimpicelor Clujului”, campioana Estoniei, Pärnu Jalgpalliklub.

Deși au avut în primul 11 două debutante în Liga Campionilor, Lidia Havriștiuc și Teodora Meluță, Olimpia Cluj a dominat jocul din primul și până în ultimul minut, câștigând astfel cu 4-0.

De asemenea, alte două jucătoare au debutat pentru Olimpia într-o competiție internațională oficială, și anume, Beatrice Tărășilă și Cristina Carp, ele intrând pe parcursul jocului.

DSC_0612

Din cele 38 de șuturi spre poartă, 19 au fost pe cadrul porții, iar 4 dintre ele s-au materializat prin gol.

statistica meci parnu

Golurile au fost „împărțite” câte două pentru fiecare repriză, fiind marcate de Lunca (7′, 63′), Voicu (42′) și Olar (50′).

Olimpia: Ganea – Corduneanu, Olar, Havriștiuc (Tărășilă 72′), Meluță (Ciolacu 59′) – Bortan – Bâtea, Vătafu, Voicu, Giurgiu (Carp 82′) – Lunca.

OLIMPIA-PARNU

Pärnu: Meetua – Saar, H.Saar, Paulus, Brant – Morkovkina, Palmaru, Hinamen, Bannikova (Terestsenkova 83′) – Sormus (Ojala 65′) – Toom (Bersmertinoi 58′)

La sfârșitul jocului, antrenorul Olimpiei, Mirel Albon a declarat că este mulțumit de evoluția echipei sale și că speră la o calificare în turul următor.

În celălalt meci al grupei, gazdele de la Pomurje le-au învins cu 4-0 pe muntenegrencele de la Ekonomist, fiind astfel la egalitate de puncte cu Olimpia.

clasament UWCL 2015-2016 (dupa meci 1)

Următoarea etapă este programată în 13 august, când Olimpia va juca împotriva echipei din Muntenegru, Ekonomist, iar Pomurje cu Pärnu.

Nu uitati să urmăriți următoarele două meciuri ale Olimpiei, live, pe site-ul www.olimpiacluj.ro!

Pentru mai multe poze accesați pagina oficială de facebook a Olimpiei: facebook.com/OlimpiaCluj,  în albumul UWCL 2015-2016.

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.