Cinci duble = Fotbal de 10 !

Olimpia II a disputat astăzi, de la ora 11 pe terenul sintetic al Bazei Sportive Unirea (Mănăștur), meciul din etapa a XI-a din cadrul Ligii I , Seria 1, împotriva Viitorului din Reghin.

Fiind primul meci din Liga I din 2015 pentru clujence și având în vedere victoriile la limită de anul trecut cu echipa din Reghin (2-1 și 6-4), acestea s-au automotivat exemplar și au revenit cu multă pofta de fotbal, oferind un spectacol frumos celor aproximativ 100 de spectatori, cu multe goluri și faze spectaculoase.

Olimpicele s-au întrecut în duble în această partidă, golurile fiind înscrise de 5 jucătoare, fiecare marcând câte 2 goluri: Grecu (20′; 22′), Nagy (29′; 86′), Popa (48′; 82′), Indrei (53′; 89′) și nu în ultimul rând, sărbătorita acestei zile Rus Demi (67′; 80′), câștigând astfel această partidă cu 10-o (3-0).

Olimpia II UT Cluj-Napoca:

Dârle (Chiș 68′) – Ciobanu, Meluță (Deac 46′), Moraru, Zăhan (Mateș 46′) – Grecu, Gangal (Borodi 46′), Nagy – Negrea (Rus 46′), Popa, Indrei.

FCM Viitorul Reghin:

Korpos – Mogocs (Matei 68′), Marcea, Anuțescu, Luca – Fărcaș, Butiurcă, Vanu, Chis – Casoni, Zanfir.

Întrebat ce parere are despre evoluția echipei din această partidă, antrenorul clujencelor, Marius Feșnic s-a arăt mulțumit de jocul practicat de echipa sa, sperând ca pe viitor jocul acestora să se îmbunătățească și ca echipa a II-a să furnizeze cât mai multe jucătoare pe care se va putea baza Mirel Albon, antrenorul primei echipe a Olimpiei.

Olimpia II va disputa următorul meci la Odorheiu Secuiesc în 29 martie 2015.

 

Olimpia 2- Reghin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.