Cassidy Benintente întărește linia defensivă a ”U” Olimpiei Cluj

Cassidy Benintente din SUA este ultimul transfer internațional pentru noul sezon UEFA Women’s Champions League și vine să întărească linia defensivă a echipei. 

cassidy-benintente-2

Absolventă a Universității Rutgers din New Jersey, unde a studiat Management Sportiv, Cassidy a jucat în echipa de fotbal feminin a universității. Imediat după terminarea studiilor, a făcut pasul către National Women’s Soccer League, unde a jucat sub culorile Sky Blue FC. 

Cassidy a ajuns în România și s-a alăturat deja lotului prezent în cantonamentul de la Zlatna. 

„Sunt foarte încântată să mă dezvolt atât profesional, cât și personal în România, jucând pentru Olimpia. Oportunitatea de a juca în Champions League este una extraordinară și va fi o experiență de neuitat. Primele antrenamente au decurs bine, jucătoarele și staff-ul fiind foarte primitori. Aștept să am timp să cunosc puțin și Clujul, dar mai ales să câștig meciuri alături de echipă” a declarat Cassidy Benintente.

cassidy-benintente

„Despre Cassidy pot doar să spun că vine pentru a întări defensiva, ea jucând în SUA până de curând. Este singura care nu a avut vacanță și a ales să joace pentru noi în sezonul viitor. Știm că este extrem de combativă și va da siguranță echipei prin jocul ei și prin mentalitatea  specifică americancelor” a spus președintele Alin Cioban. 

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.