Cantonament încheiat cu o victorie

Aflată în Austria în cantonament, Olimpia a disputat 3 jocuri amicale cu echipe de top din Europa, partide desfășurate la baza sportivă de la  Heiligenkreuz sub îndrumarea antrenorilor Mirel Albon, Iulian Szekely și Marius Feșnic.

Dacă în primul meci disputat împotriva echipei austriece, FC Strum Graz, Olimpia a remizat cu scorul de 2-2, iar în al doilea meci, împotriva campioanei Poloniei, Konin Medyk a pierdut cu 4-0 (3-0), în cel de-al treilea meci disputat clujencele au câștigat cu 6-0 (5-0).

Astfel, ultima partidă amicală din cadrul perioadei de pregătire s-a disputat pe terenul din Wallendorf, de la ora locală 19:00, împortiva locului 8 din „Frauen Liga” – Austria, FC Südburgenland Olbendorf.

„Olimpicele” au fost foarte motivate pentru acest joc, aratând încă din primul minut că au trecut peste eșecul cu Medyk Konin.

Fără Vatafu, care este în recuperare după accidentarea din primul meci, Olimpia Cluj și-a creat foarte multe ocazii de gol, reușind să marcheze de 5 ori până la pauză prin Lunca și Bâtea cu câte un gol și Giurgiu cu o”triplă”.

Cu cinci înlocuiri efectuate la pauză, campioanele României, au redus „turația motoarelor” și, deși au avut câteva ocazii bune de a majora diferența, reușesc să mai marcheze doar în minutul 86 prin Ciolacu.

Pentru Olimpia au jucat: Ganea (62′ Boandă), Corduneanu (46′ Desmerean), Olar, Havriștiuc, Meluță (46′ Indrei), Bortan, Ciolacu, Bâtea (46′ Popa), Voicu (46′ Tărășilă), Giurgiu (62′ Carp), Lunca (46′ Dinescu).

Au marcat: Giurgiu (18′,26′,43′), Lunca (22′), Bâtea (35′), Ciolacu (86′).

Olimpicele se vor întoarce la Cluj mâine, 30 iulie, urmând ca în perioada următoare, să desfășoare pe plan local ultimele pregătiri pentru UEFA Women’s Champions League.

Delegația Olimpiei va pleca în Slovenia cu autocarul în 9 August 2015.

Campioana României va disputa primul meci din cadrul grupei de calificare din care face parte, în 11 august de la ora 17:00, la Beltinici, împotriva campioanei Estoniei, Pärnu Jalgpalliklub.

Olimpia

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.