Campioanele României au revenit la antrenamente înainte de Champions League

Jucătoarele de fotbal feminin ale clubului Olimpia Cluj-Napoca, au revenit, vineri, 1 iulie, la antrenamente după pauza de vară. Cu „bateriile” reîncărcate după un sezon solicitant, clujencele au efectuat primul antrenament la Baza Sportivă „Ardealul” din Someșeni.

foto: Dan Porcutan / servusphoto.smugmug.com

În următoarea perioadă va avea un program intens, acestea rămânând doar până luni la Cluj. Pe data de 4 iulie, jucătoarele vor efectua vizita medicală, la București, după care întreg locul va pleca la Cheile Grădiștii unde va avea loc un cantonament până pe data de 16 iulie.

Revenite la Cluj-Napoca, pe data de 18 iulie fotbalistele se vor relua antrenamentele, urmând să dispute două meciuri amicale cu echipa Steaua Roșie Belgrad, joi și vineri, 21 și 22 iulie, cel mai probabil pe terenul de la Baza Sportivă „Ardealul”.

Antrenamentele vor continua la Cluj. Fetele selecționate la lotul național vor pleca într-un cantonament la Balaton Cup.

În data de 30 iulie echipa se va reuni la Budapesta, urmând ca în data de 31 să ajungă la Graz, în Austria, unde va avea loc un alt meci amical, de la ora 16:00, cu echipa Sturm Graz.

Din data de 31 iulie seara echipa va intra în cantonament la munte la Mallnitz. Aici echipa va disputa două meciuri de pregătire cu echipe din Liga 1 din Austria. Pe data de 7 august echipa se va deplasa în Slovenia unde va avea loc al patrulea amical cu Pomorie, după echipa va reveni la Cluj în jurul datei de 8 august.

Echipa va pleca pe data de 21 august în Polonia unde vor avea loc meciurile din Champions League începând pe data de 23 august. Meciurile din Champions League vor fi transmise live de către echipa gazdă.

În urma tragerii la sorți, echipa Olimpia Cluj-Napoca va întâlni în Grupa 4 de calificare UEFA Women’s Champions League echipele: Medyk Konin (POL), Pärnu (EST) și Breznica Pljevija (MNE).

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.