BG Soft este în continuare SPONSORUL PRINCIPAL al clubului Olimpia Cluj-Napoca

Firma de software BG Soft a semnat, zilele acestea, un nou contract de sponsorizare cu clubul sportiv de fotbal feminin Olimpia Cluj-Napoca.

Olimpia Cluj-Napoca - BG Soft

Prin această prelungire a contractului de sponsorizare, BG Soft și Olimpia Cluj-Napoca devin practic un model pentru parteneriatele de sponsorizare în sportul de performanță, într-un moment în care tot mai multe cluburi din România se confruntă cu probleme financiare.

Administratorul companiei BG Soft, Bernard Gorzejewski, a declarat că prin această reînnoire a contractului de sponsorizare a echipei Olimpia Cluj-Napoca își declară încrederea în club și în conducătorii lui. „BG Soft este mândră de a anunța continuarea contractului cu Olimpia UT Cluj-Napoca în calitate de Sponsor Principal. Prin această reînnoire ne declarăm încrederea în conducătorii clubului, președintele Alin Cioban și directorul tehnic Mirel Albon. Anul ce a trecut a fost încurajator. Calificarea în Champions League, deși am pierdut contra echipei PSG, și meciurile avute cu aceasta, ne fac să întrevedem un viitor promițător. Obiectivele noastre pentru anul 2016 sunt ambițioase, dar suntem încrezători că le vom putea realiza. Bravo și felicitările noastre fetelor, pe care BG Soft le susține, deoarece merită pe deplin acest lucru!”, a declarat Bernard Gorzejewski.

Președintele clubului Olimpia Cluj-Napoca, Alin Cioban, a spus că este bucuros de această continuare a parteneriatului cu firma BG Soft și că asocierea celor două branduri devine un model de referință pentru parteneriatele de sponsorizare în sportul de performanță. „Mă bucură continuarea parteneriatului cu BG Soft deoarece relațiile dintre această societate de referință pentru mediul de afaceri clujean și clubul nostru s-au consolidat în timp într-un mod profesionist, astfel încât nu prea mi-aș fi închipuit un nou parcurs european al clubului fără ca BG Soft să ne poată fi alături. Mai mult, cred că asocierea celor două branduri, Olimpia și BG Soft, devine un model de referință pentru parteneriatele de sponsorizare întâlnite în sportul de performanță”, a spus Alin Cioban.

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.