Andreea Voicu : golgeterul Turneului Kuban Spring

Andreea Voicu, alias „Pitic” a participat în această perioadă, împreună cu Selecționata U19 feminină a României, în Rusia, la Turneul internațional Kuban Spring.

Responsabilitatea adusă odată cu purtarea banderolei de căpitan și jocul bun al echipei, au motivat-o pe Andreea să marcheze cele mai multe goluri din cadrul turneului (7 goluri), fiind recompensată astfel, cu Trofeul de Golgeter.

Întrebată cum s-a simțit la festivitatea de premiere, când a primit trofeul, Pitic a spus ca s-a simțit mândră și a mulțumit echipei și familiei :

” În primul rând îmi pare rău că am ratat finala acestui turneu. Primirea trofeului de golgeter m-a făcut să mă simt mândră că l-am obținut în echipamentul Naționalei și consider că este o mândrie să îmbraci acest echipament, indiferent de vârsta și sportul pe care îl practici. Vreau să dedic acest premiu familiei mele care m-a sprijinit mereu (în special Sandrei, sora mea geamănă) și colegelor sau mai bine zis prietenelor mele care reprezintă Selecționata U19 a României, alături de care m-am simțit minunat la acest turneu și fără de care nu aș fi putut câștiga acest trofeu.”

Reprezentativa României s-a clasat pe locul 4 la acest turneu, după ce în semifinală a pierdut la limită cu Slovacia, în urma loviturile de departajare din punctul de pedeapsă (5-4), iar în finala mică a pierdut meciul împotriva Israelului cu 2-0.

Turneul internațional Kuban Spring a fost câștigat de Rusia, care a învins în finală Slovacia cu scorul de 2-0.
Selecționata feminină Under 19 a României se pregătește pentru Turul de Elită, ultima rundă înaintea Turneului Final. Pe 4, 6 și 9 aprilie „tricolorele” vor întâlni Rusia, Franța, respectiv Islanda în calificările pentru EURO, la miniturneul ce va fi găzduit de Franța.
Voicu - Kuban (Israel)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.