Andreea Corduneanu se întoarce acasă

Andreea Corduneanu face parte din istoria Olimpiei Cluj, jucând pentru acest club între anii 2011-2017. Practic, a crescut odată cu Olimpia Cluj, luând parte la cele mai mari performanțe, șase titluri de campioană câștigate consecutiv, cinci Cupe ale României și participări în UEFA Women’s Champions League.

andreea_corduneanu

Din motive de sănătate, Duți cum îi spunem noi, a decis să își încheie cariera de jucătoare, cu ocazia meciului România – Portugalia jucat chiar la ea acasă, în Botoșani, orașul natal.

Dar acasă este și Clujul, acasă este și Olimpia. Astfel, suntem încântați să anunțăm faptul că Andreea se întoarce acasă! Ea se alătură corpului tehnic al clubului, urmând să fie antrenoare la grupele de copii și junioare ale clubului ”U” Olimpia Cluj!

„Deși mă gândeam să fac în continuare cu totul altceva, conducerea clubului ”U” Olimpia Cluj mi-a oferit oportunitatea de a reveni acasă în calitate de antrenor. Am terminat Facultatea de Educație Fizică și Sport la UBB, acolo unde vreau să încep și un master. Am făcut cursurile de antrenori unde am obținut Licenta B UEFA, îmi doresc în continuare să învăț mult mai mult în acest domeniu, să încep o nouă carieră și să mă dezvolt. Mă bucur foarte mult că voi fi din nou alături de fete și de staff-ul Olimpiei acolo unde am crescut. Țin să le mulțumesc pentru sprijinul și încrederea acordată! Îmi doream să mă întorc în Cluj, acolo unde vreau să mă stabilesc pe viitor, dar cel mai important pentru mine este că nu o să mă despart de minge și gazon” a declarat Andreea Corduneanu.

„Mă bucur mult că am reușit să-i oferim Andreei Corduneanu șansa de a rămâne alături de noi, de familia clubului nostru și de sportul pentru care a făcut sacrificii. Oferta noastră nu face altceva decât să confirme faptul că acest club trebuie să devină casa jucătoarelor oneste, devotate și fidele principiilor noastre de dezvoltare a fotbalului feminin. Este ca într-o familie, atunci când copiii revin cu plăcere acasă. Sper să putem oferi șansa aceasta și altor sportive care au făcut istorie în cadrul clubului și atunci când, după cariera de jucătoare, vor dori să revină acasă, să avem resurse și să le primim cu brațele deschise. Cu Andreea pe banca tehnică sunt convins că o să stăm mai liniștiți în tribune … Succes Andreea și bine ai revenit acasă!” a spus președintele Alin Cioban.

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.