Al treilea transfer pentru Champions League: Selena Babb din Olanda

Selena Babb din Olanda este al treilea transfer al verii pentru noul sezon UEFA Women’s Champions League. 

selena-babb

Portărița, în vârstă de 22 de ani, a fost la începutul lunii iunie să cunoască echipa și să efectueze câteva antrenamente, semnând documentele pentru legitimare încă de atunci, deoarece chimia dintre ea și echipă a fost vizibilă din start! Ea s-a aflat în trecut între buturile echipelor Utrecht și Excelsior Barendrecht în prima ligă olandeză. 

Selena a ajuns ieri seară în România, astăzi efectuând deja primul antrenament în cantonamentul de la Zlatna. 

„Sunt foarte încântată să vin să joc în România. Este un foarte mare pas înainte să joc în Champions League și mi se pare potrivit să joc cu Olimpia. Staff-ul și coechipierele m-au primit cu brațele deschise încă de la prima întâlnire. Sunt impresionată de abilitățile echipei și deja simt că am o conexiune puternică cu ea. Nivelul antrenamentelor mi se potrivește și îmi doresc să învăț cât mai multe în Cluj și să mă dezvolt cât mai mult. Abia aștept să joc cu echipa și să obținem împreună cele mai bune rezultate posibile” a declarat Selena Babb.

selena-babb-2

„Selena Babb este deja familiarizată cu lotul de jucătoare și cu România, deoarece a fost în Cluj-Napoca împreună cu mama ei la începutul lunii iunie, pentru a semna documentele de legitimare. Consider că, alături de Ekaterina Ulasevich și Lavinia Boandă, va face din postul de portar unul cu o concurență acerbă. Este o jucătoare foarte pozitivă care s-a făcut plăcută încă de la primele antrenamete cu Olimpia” a spus președintele Alin Cioban. 

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.