16 goluri a` la Cluj

Faniinactiune

 

Duminica 28 Septembrie 2014 a fost ziua cuplajelor fotbalistice pe stadionul de la baza Unirea din cartierul Manastur.In prima partida, Olimpia II a jucat impotriva Independentei din Baia Mare, una din candidate la sefia Seriei I si implicit la promovarea in Superliga .

Rezultatul de 4-1 arata o diferenta care in teren nu a fost asa de evidenta, Independenta reusind un joc bun, lipsa unor jucatoare care sa faca diferenta in atac fiind principala carenta a baimarencelor.

 

Junioarele de la Olimpia au jucat fara trac, Desmerean si Indrei, remarcandu-se in majoritatea fazelor de joc. Daca Laura a aratat siguranta in linia defensiva cu incursiuni dese spre mijlocul terenului, Indrei Dariana a facut un joc deosebit, lucru incurajator pentru viitorul primei echipe.

Antrenorii Marius Fesnic si Tiberiu Stranyezky au aliniat urmatoarea formatie :

Darle – Mera, Desmerean, Moraru, Zahan – Nagy, Grecu, Rus – Negrea, Popa si Indrei.

Au marcat : Indrei 2, Desmerean 1 si Popa 1

Au mai jucat in repriza a doua : Mates,Borodi si Gyurca .

De la ora 15, prima echipa a Olimpiei a intilnit formatia Heniu Prundu Bargaului intr-o partida care se anunta echilibrata, cel putin prin prizma rezultatelor obtinute dupa primele doua etape.

Bistritencele au castigat cu CFR Timisoara si Fair Play Bucuresti, iar Olimpia evident a castigat cu rivala din Targu Mures si cu CS Brazi.

Intilnirea cu olimpicele nu a mai fost de data aceasta asa mediatizata de presa bistriteana ca si precedentele, deoarece daca in Liga I, Heniu intilnea echipa de junioare a Clujului, de data aceasta a dat piept cu Legiunea I .

A fost un adevarat dezastru pentru Prundu Bargaului, in timp ce Olimpia a jucat un original tiki taka, cu toate jucatoarele la potential maxim…

Au excelat la mijlocul terenului Vatafu, Bortan si Ciolacu, in timp ce Fani Vago si Alexandra Lunca au anuntat prin cele 5 respectiv 4 goluri inscrise, prelungirea pentru inca trei ani a contractului cu Olimpia.

Tot ca dovada a atasamentului fata de clubul Olimpia, Andreea Corduneanu a realizat unul din cele mai bune jocuri din ultima perioada, evolutie incununata cu doua goluri de generic.

De remarcat este in acesta partida,este componenta echipei din repriza a doua cand Ioana Bortan si Anita Pinczi au format cuplul de fundasi centrali, iar la mijlocul terenului au evoulat Ciolacu, Vatafu si Vago, formula ultraofensiva cu un plus de fantezie fata de jocurile precedente.

Antrenorul Mirel Albon a aliniat urmatoareaformatie :

Prima repriza :

Boanda – Corduneanu , Ficzay, Corniciuc, Pinczi – Bortan, Ciolacu, Vatafu – Voicu, Vago si Lunca

Repriza a doua :

Ganea – Corduneanu, Bortan, Pinczi, Giurgiu – Vatafu, Vago, Ciolacu – Batea, Lunca si Voicu

Au marcat : Vago 5, Lunca 4, Corduneanu 2, Vatafu 2

Programul pentru perioada urmatoare este unul destul de incarcat cu o etapa de Cupa Romaniei, programata Miercuri 1 Octombrie :

Cupa Romaniei

Miercuri 1 Octombrie de la ora 15

Viitorul Reghin – Olimpia II

Liga I

Duminica 5 Octombrie de la ora 11

Viitorul Reghin – Olimpia II

Superliga

Duminica 5 Octombrie de la ora 11

FC Fair Play Bucuresti – Olimpia UT Cluj Napoca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.